Zonwering Borne

Op zoek naar een zonwering specialist in Borne? Stop dan met verder zoeken, want via Zonwering Nu vindt u gemakkelijk en snel een erkende vakman bij u uit de buurt. Wij werken samen met een groot aantal zonweringspecialisten, waardoor we altijd de beste deal voor u vinden. Zoekt u rolluiken, screens, markiezen, horren, zonneschermen, jaloezieën, luxaflex of een terrasoverkapping? De vaklui uit Borne staan u graag te woord. Doe een informatie of offerte aanvraag via het contactformulier. Één van onze specialisten neemt dat spoedig contact met u op om uw situatie te bespreken. Handig toch?

Zonwering leverancier Borne

Contactformulier

Keurmerk KWS

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Dat wil iedereen wel. Maar hoe is dat haalbaar? Wanneer u een aanvraag doet, wordt deze verzonden naar diverse zonweringleveranciers uit de omgeving van Borne. Deze bedrijven realiseren dat zij niet de enige zijn die uw aanvraag ontvangen, waardoor ze gedwongen zijn u de beste deal te bieden. U zult dus een aantal offertes ontvangen die u met elkaar kunt vergelijken. Zo kiest u de beste deal voor uw situatie. Een ideale situatie!

Assortiment zonwering

Het assortiment aan zonwering in Borne is groot. Er zijn vele soorten en maten te koop, waardoor u een systeem aan kan schaffen die voor u geschikt is. Kiest u voor rolluiken of markiezen op maat? Of bieden standaard knikarmschermen voldoende zonwering? Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijke varianten:

  • Zonneschermen
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Luxaflex
  • Terrasoverkappingen
  • Horren

Zekerheid door Kluskeur

Kwaliteit is koning. Alleen door het leveren van zonwering van hoge kwaliteit, behouden wij onze goede naam en klandizie. Dat is ook de reden dat wij een samenwerking aan zijn gegaan met Kluskeur. Alle aangesloten bedrijven zijn voorzien van het Kluskeurmerk. Dankzij dit keurmerk bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande leverancier. Is er toch onenigheid? Dan biedt de onafhankelijke geschillencommissie uitkomst.

Contact met een vakman

Wenst u nog informatie over een type zonwering of vraagt u zich af wat bijvoorbeeld een terrasoverkapping kost? Kom dan in contact met een vakman uit Borne. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en ontvang maximaal vijf offertes van leveranciers uit de omgeving Borne. Zit uw ideale offerte er niet tussen? Geen probleem. De aanvraag is gratis, geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij spreken u graag.

Rolluiken Borne

Rolluiken

Rolluiken hebben vele voordelen. Een rolluik kan precies op maat gemaakt worden. Daardoor sluit hij het raam naadloos af. Sommige soorten zijn inbraakwerend en dragen het politiekeurmerk “Veilig Wonen”. Deze variant wordt vaak geadviseerd voor winkels en bedrijfspanden.

Markiezen

Markiezen

Wij adviseren het gebruik van markiezen vooral bij particuliere woningen. Er kan gekozen worden tussen het standaard model, klapmodel of petmodel markies. Wilt u weten welk model voor u de juiste keuze is? Neem dan eens contact op met één van de specialisten.

Knikarmschermen Borne

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn ideaal voor balkons en kleine tuinen. Het scherm biedt ruim voldoende schaduw, terwijl het geen ruimte inneemt in de doorloop. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor het plaatsen van terrasstoelen, een tafel en terrasmeubelen.

Zonwering merken

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben met onze winkel onlangs een ramkraak gehad. Dankzij de inbraakwerende rolluiken zijn ze gelukkig niet binnengekomen. Ondanks de ellende is dus erger voorkomen. Bedankt!
P. Klaters, Borne
Zonwering Nu heeft vorige maand een tweetal knikarmschermen bij ons geplaatst. De monteurs gingen netjes te werk en waren al snel klaar. Goede service en prijs.
Jan van Rijn, Heerenveen
Toen wij in contact kwamen met Zonwering Nu wisten wij nog niet goed welke soort zonwering voor onze situatie het beste was. Dankzij vakkundig advies hebben we gekozen voor jaloezieën en dit bevalt prima. Een aanrader.
S. Evers, Borne
Achter in de tuin hebben we een terrasoverkapping laten plaatsen. Een behoorlijke investering, maar dankzij het vergelijken van offertes via Zonwering Nu hebben we een scherpe prijs betaald. Toch veel verschil tussen diverse aanbieders. Vergelijken kan dus echt geen kwaad.
Hinke Waaijer, Amsterdam
De woonkamer in ons nieuwe huis staat op het zuiden. Erg leuk die zon naar binnen, maar soms toch best irritant. Dankzij goed advies van Zonwering Nu hebben we screens laten plaatsen. Zo bepalen we zelf wanneer de zon gewenst is.
Arjen Wolters, Borne
Wij wonen vlakbij de weerribben. Mooi al dat water, maar veel last van muggen en vliegen in huis. Doordat we horren geplaatst hebben, blijven deze ongewenste gasten mooi buiten. Een goede prijs gekregen via Zonwering Nu.
Fam. Van Balen, Blokzijl

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie