markiezen
Zonwering offerte

Markiezen

Wilt u uw woning een karakteristieke uitstraling geven en binnen een koel klimaat creëren? Dan bieden markiezen uitkomst! Wanneer u een keuze maakt voor een markies dan heeft u keuze uit diverse modellen, materialen, doeken en kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor manuele of elektrische bediening. Er zijn diverse modellen op de markt met ieder andere prijzen en eigenschappen. Welke markies past het beste bij u? Zonwering Nu geeft u antwoord op uw vragen. Wilt u een voorstel op maat ontvangen? Vult u dan vrijblijvend het offerteformulier in. U hoort spoedig van ons!

Verschillende modellen

Voor iedere woning is er een type markies verkrijgbaar die aansluit bij uw stijl en wensen. Er zijn gestreepte, effen of markiezen met een ander patroon. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende modellen. Een standaard markies biedt in sommige gevallen te weinig doorloopruimte. Het klapmodel is zeer geschikt voor plaatsing boven openslaande deuren of ramen doordat de uitval van de markies groter is dan de hoogte. Het petmodel is een goede keuze als een vrije doorloop gewenst is.

Bediening

Net als bij andere zonwering kunt u kiezen voor verschillende bedieningstechnieken. Een handmatige bediening, of een elektrische bediening. Wanneer u voor ieder raam een markies heeft is een elektrische bediening erg makkelijk. U kunt in een keer alle markiezen laten zakken. Dit scheelt een hoop tijd. Markiezen geven een speciale uitstraling aan oude en nieuwe panden, wanneer een restaurant kiest voor markiezen voor de ramen dan kan een elektrische bediening veel tijd schelen.

Prijzen markies

De prijzen van markiezen lopen erg uiteen, dit heeft onder andere te maken met de manier van bedienen, het materiaal, de uitvalshoek en de grootte van de markies. Een markies van een meter breed kost ongeveer tussen de € 325,00 en de € 450,00. Door via Zonwering Nu gratis meerdere offertes aan te vragen bij verschillende aanbieders krijgt u diverse voorstellen op maat. Op die manier weet u exact wat een markies u gaat kosten en krijgt u gegarandeerd een goed aanbod. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag bij ons direct vrijblijvend en kosteloos offertes aan voor de aanschaf van uw nieuwe zonnewering. Wij horen graag van u!

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek markiezen leverancier

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.