knikarmschermen
Zonwering offerte

Knikarmschermen

Wanneer u in de zomer graag buiten zit, dan is het verstandig om uw terras af te schermen met een knikarmscherm. Op die manier kunt u gewoon buiten zitten zonder dat u last heeft van de brandende zon. Er zijn veel soorten knikarmschermen verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Wilt u meer informatie over een specifiek scherm? Onze specialisten voorzien u graag van advies.

De ideale terrasoverkapping

Een knikarmscherm wordt bevestigd aan de gevel van uw woning. Het zonnescherm wordt gedragen door twee armen die horizontaal uitgerold worden. Doordat het zonnescherm recht uitloopt wordt de doorgang niet belemmerd en kunt u gewoon onder het scherm zitten. Hierdoor is een knikarmscherm de ideale oplossing voor boven uw terras. Een knikarmscherm is verkrijgbaar tot een breedte van tien meter en een uitval van vier meter. Ook voor bedrijven is het een ideale oplossing om een aangenaam terras te creëren.

Altijd schaduw

Een groot zonnescherm biedt goede bescherming tegen warmte en het felle zonlicht. Door het grote formaat de knikarmschermen kunt u voor voldoende schaduw zorgen op een groot oppervlak. De hoeken van een knikarmscherm zijn instelbaar, u kunt de hellingshoek dus aanpassen aan de stand van de zon.

Prijzen

De prijzen van knikarmschermen kunnen sterk variëren, maar u moet ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 95,00 en € 180,00 per m². De gemiddelde prijs voor een zonnescherm van 3 meter breed en 2 meter diep is ongeveer € 850,00. Wanneer u kiest voor een grote uitval, dan lopen de prijzen op. Voordat u een knikarmscherm aanschaft bij een willekeurige specialist is het verstandig om de prijzen te vergelijken. Dit kan u veel schelen qua kosten. Onze dienst sluit hier perfect bij aan, indien u uw wensen doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat u spoedig (gratis en vrijblijvend) diverse offertes ontvangt van onze zonweringleveranciers bij u in de buurt. Op die manier krijgt u gegarandeerd een goede prijs voor uw knikarmschermen!

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Knikarmschermen terugbelverzoek

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.