Zonwering Den Haag

Heeft u last van de binnenvallende zon? Of heeft u een andere reden om zonwering aan te schaffen? Zoek dan niet verder. U bent bij Zonwering Nu uit Den Haag aan het juiste adres voor alle soorten zonwering. Dankzij jarenlange ervaring weten onze experts precies welke vorm van zonnewering in uw situatie het beste is. Markiezen, rolluiken, zonneschermen, horren, knikarmschermen, screens of een terrasoverkapping. Wij staan voor u klaar. Maak uw wensen geheel vrijblijvend kenbaar via het contactformulier. U ontvangt advies en offertes van diverse specialisten uit Den Haag.

Zonwering Den Haag

Contactformulier

  Werkzaamheden (*)

  Type zonwering (*)

  Bediening (*)


  Gewenste uitvoerdatum (*)
  Kluskeur keurmerk

  Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

  Verschillende soorten zonwering

  Voor verschillende situaties zijn andere vormen van zonwering beschikbaar. Inbraakwerende rolluiken zijn bijvoorbeeld handig voor winkelpanden. Knikarmschermen worden daarentegen vaak bij particuliere woningen gebruikt. De meest voorkomende varianten zijn hieronder weergegeven. Staat de soort zonwering die u wenst er niet bij? Vraag dan meer informatie aan via het contactformulier. Een vakman uit Den Haag informeert u over de mogelijkheden.

  • Zonneschermen
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Terrasoverkappingen
  • Horren

  Kluskeurmerk

  Wij werken samen met Kluswebsite. Zowel Zonwering Nu als Kluswebsite heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid als de belangrijkste speerpunten. Om er zeker van te zijn dat alle aangesloten bedrijven uit Den Haag hier ook achter (blijven) staan, zijn ze voorzien van het Kluskeurmerk. Regelmatig wordt ieder zonweringbedrijf gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een erkende zonweringleverancier.

  Advies op maat

  Ieder situatie is verschillend. Daarom is advies op maat erg belangrijk. Bij veel woningen in Den Haag is het mogelijk om zonwering met een standaard afmeting te plaatsen. Sommige panden hebben afwijkende afmetingen, waardoor er een systeem op maat gemaakt moet worden. Dit is vaak een stuk prijziger. Vraag dus geheel vrijblijvend advies op maat aan. Het is geheel gratis en het verplicht u tot niets!

  Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

  Terugbelverzoek zonwering leverancier

  Rolluiken Den Haag

  Rolluiken

  Rolluiken hebben veel voordelen. Ze zijn niet alleen 100% zonwerend, maar beschermen u ook tegen geluiden, inbraak en vandalisme. Bij winkels en bedrijfspanden in Den Haag adviseren wij om rolluiken te laten plaatsen.

  Markiezen Den Haag

  Markiezen

  Markiezen worden aan de buitenkant van de woning gemonteerd. Daardoor springen deze vaak in het oog. Doordat er diverse varianten zijn, pet- of klapmodel, is deze vorm van zonwering geschikt voor elk type woning.

  Knikarmscherm

  Knikarmschermen

  Knikarmschermen zijn vooral geschikt voor woningen met een kleine tuin. Ze zorgen voor voldoende schaduw in de tuin. Daarnaast blijft de doorloop onder het scherm vrij, waardoor u geen ruimte in de tuin verliest.

  Zonwering en rolluiken merken

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Wij hebben met onze winkel onlangs een ramkraak gehad. Dankzij de inbraakwerende rolluiken zijn ze gelukkig niet binnengekomen. Ondanks de ellende is dus erger voorkomen. Bedankt!
  P. Klaters, Den Haag
  Zonwering Nu heeft vorige maand een tweetal knikarmschermen bij ons geplaatst. De monteurs gingen netjes te werk en waren al snel klaar. Goede service en prijs.
  Jan van Rijn, Heerenveen
  Toen wij in contact kwamen met Zonwering Nu wisten wij nog niet goed welke soort zonwering voor onze situatie het beste was. Dankzij vakkundig advies hebben we gekozen voor jaloezieën en dit bevalt prima. Een aanrader.
  S. Evers, Den Haag
  Achter in de tuin hebben we een terrasoverkapping laten plaatsen. Een behoorlijke investering, maar dankzij het vergelijken van offertes via Zonwering Nu hebben we een scherpe prijs betaald. Toch veel verschil tussen diverse aanbieders. Vergelijken kan dus echt geen kwaad.
  Hinke Waaijer, Amsterdam
  De woonkamer in ons nieuwe huis staat op het zuiden. Erg leuk die zon naar binnen, maar soms toch best irritant. Dankzij goed advies van Zonwering Nu hebben we screens laten plaatsen. Zo bepalen we zelf wanneer de zon gewenst is.
  Arjen Wolters, Den Haag
  Wij wonen vlakbij de weerribben. Mooi al dat water, maar veel last van muggen en vliegen in huis. Doordat we horren geplaatst hebben, blijven deze ongewenste gasten mooi buiten. Een goede prijs gekregen via Zonwering Nu.
  Fam. Van Balen, Blokzijl

  Over ons

  Actief in heel Nederland
  Hoe werkt het?
  Vestigingen
  Missie