screens
Zonwering offerte

Screens

Zonwering is een uitstekend middel om op een warme zomerdag een aangenaam klimaat binnenshuis te creëren. Het plaatsen van een screen voor de ramen werkt goed tegen de zon en zorgt ervoor dat het binnen aangenaam koel wordt. Een groot voordeel is dat zonnescreens uw zicht naar buiten niet belemmeren, van buitenaf kan er niet naar binnen worden gekeken. Het draagt direct bij aan meer privacy. Wilt u meer weten over het plaatsen van screens of direct een offerte aanvragen? Vul dan het offerte formulier in op deze pagina.

Screens

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, hierdoor is er altijd een model die past bij uw woning en kleurstijl. Een screen gaat strak voor het raamkozijn naar beneden en omhoog, hierdoor is het niet mogelijk om uw ramen open te zetten. Wanneer u toch uw ramen open wilt zetten kunt u het beste kiezen voor markiezen.

Bedieningsmogelijkheden

Het doek van zonnescreens glijdt tussen twee geleiders naar beneden en weer omhoog. Deze twee geleiders worden aan de buitenkant van de kozijnen geplaatst. Hoe u de screens wilt bedienen, is aan uzelf. Het is mogelijk om een screen handmatig te bedienen, maar u kunt ook een elektrische bediening installeren. Zonwering die handmatig wordt bediend, wordt vaak uitgerust met een optrekband. Indien u al uw ramen wilt voorzien van een screen, dan kunt u het beste kiezen voor een elektrische bediening. Op die manier is het mogelijk om in een keer alle schermen te laten zakken.

De prijzen

De prijzen van zonnescreens zijn afhankelijk van meerdere factoren. Het materiaal, de kleur en de bedieningsmethode speelt allemaal mee. De gemiddelde prijs van een screen ligt tussen de € 160,00 en € 280,00 per m². Wilt u weten wat de exacte prijzen zijn voor een zonnescreens die perfect aansluit bij uw wensen? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan via het formulier op deze pagina. U ontvangt op korte termijn meerdere offertes per mail toegestuurd. Aan u om de beste deal te selecteren.

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek zonnescreens

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.