shutters
Zonwering offerte

Shutters

Met shutters kunt u gemakkelijk de zon uit uw woning of bedrijfspand weren. Shutters zijn luiken die meestal binnenshuis worden geïnstalleerd, en die met de hand versteld kunnen worden. Zo kunt u met shutters ervoor kiezen de zon geheel binnen te laten, zodat u elk straaltje zonlicht mee pakt. Tijdens de zomermaanden is het echter ook mogelijk om de zon helemaal te weren, of te kiezen voor een subtiele lichtinval. Zonwering door middel van luiken is de laatste jaren steeds populairder geworden, door het robuuste design van de shutters en de hoge mate van zonwering. Daarnaast worden door steeds innovatievere procedures van productie en verwerking, de prijzen steeds lager. Shutters bieden een sfeervol en rustiek alternatief voor aluminium zonwering, en zijn een toevoeging voor elke woning of bedrijf. Bij Zonwering Nu hebben wij verschillende soorten en maten luiken voor u beschikbaar, met elk hun eigen toepassingen. Neem voor een overzicht van de prijzen of variaties contact op via het offerte formulier. Zo kunt u zelf de prijzen vergelijken met kwaliteit, waardoor u altijd kiest voor de zonbescherming die het best bij u past. De medewerkers van Zonwering Nu staan bovendien altijd voor u klaar met advies en antwoorden.

Zes redenen om shutters te installeren

Het kiezen voor shutters als zonwering, is wellicht niet de eerste mogelijkheid waar u aan denkt. Toch zijn er vele redenen, naast de goede zonwering en lage prijzen, om luiken te kiezen boven andere vormen van zonwering. De experts van Zonwering Nu hebben voor u de zes beste redenen op een rijtje gezet.

  • U haalt met shutters een duurzame zonwering en unieke blikvanger in huis, waarmee u tevens de waarde van uw huis vergroot.
  • Met een shutter heeft u niet alleen een goede zonwering, maar ook een warmte-isolerend product. Hierdoor wordt in de winter de warmte vastgehouden.
  • Door het unieke besturingssysteem kunt u de mate van lichtinval precies regelen.
  • Een speciale hout toepassing (P-wood) maakt de luiken tevens geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Doordat de luiken van professioneel hang- en sluitwerk worden voorzien, kunt u ook ’s nachts genieten van een heerlijk geventileerd en koel huis.
  • Tot slot bieden shutters de nodige privacy, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de optie om de onderste helft van de luiken wel te sluiten, terwijl de bovenste helft open blijft staan.

Soorten shutters

Shutters worden sinds oudsher gefabriceerd van hout. Er wordt zelfs gezegd dat de oude Grieken al gebruik maakten van houten luiken als zonwering! Door hout te gebruiken als materiaal, heeft een shutter een sfeervolle, warme en robuuste uitstraling. Verschillende houtsoorten kunnen worden gebruikt om de luiken te maken. De meeste gebruikte houtsoort is lindehout, maar ook iepenhout of phoenix is geschikt voor de productie van houten zonwering. Wanneer u shutters tegen zeer lage prijzen wilt, kunt u bovendien kiezen voor composiet hout (samengeperste houtvezels). Naast houten luiken, worden tegenwoordig ook shutters geproduceerd van andere materialen, zoals aluminium. Deze luiken zijn uitermate geschikt als zonwering voor buitenshuis, of voor een ultramoderne look binnenshuis. Wanneer u geïnteresseerd bent in een duurzame vorm van zonwering, kunt u ook kiezen voor luiken van polywood. Dit materiaal werkt tevens vlamvertragend. Aan polywood zitten echter wel hogere prijzen verbonden. Voor welk materiaal luiken u ook kiest, u bent verzekerd van een hoge mate van zonwering en een goede kwaliteit.

Design en merken

Shutters kunnen in verschillende kleuren en designs worden geleverd. Zo zijn er zeker 18 variaties in lak mogelijk, en 10 variaties in beits. Daarnaast kunnen de luiken met een vuilafstotend middel worden bewerkt, waardoor de kleur van uw luiken intenser blijft. Of u nu kiest voor een wit design met frisse uitstraling of een houten variant die een warme sfeer creëert, er is altijd een design dat bij u en uw interieur past. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem altijd contact op met de leverancier om te informeren naar de opties en prijzen, uw leverancier zorgt voor advies op maat. Welk design er mogelijk is, is mede afhankelijk van het merk luiken dat u kiest. Een aantal merken waar u aan kunt denken zijn: Jasno Shutters, Ambiance Shutters, Cedeko Shutters, en Delight Shutters. Bij deze bedrijven bent u verzekerd van een groot assortiment en een variatie aan designs. Voor meer recht toe recht aan luiken kunt u denken aan de shutter merken van Karwei, Gamma en Praxis.

Prijzen

Zoals al aangegeven, hebben de shutters afhankelijk van het materiaal en de gewenste toepassing, verschillende prijzen. In onderstaand overzicht staan een aantal mogelijkheden en de prijzen die hieraan verbonden zijn. Afhankelijk van de prijzen is natuurlijk ook de kwaliteit en duurzaamheid. Met hogere prijzen bent u daarom langer verzekerd van een goede zonwering. Voor het goed vergelijken van prijzen en kwaliteit, raden wij u dan ook aan om contact op te nemen met Zonwering Nu via het offerte formulier. U krijgt door één van onze medewerkers zo snel mogelijk antwoord op uw vraag, of wij sturen u vrijblijvend en gratis enkele offertes toe. Zo kunt u zelf kiezen welke prijzen binnen uw budget vallen, en voor welke leverancier u kiest. Ongeacht uw keuze, bij Zonwering Nu garanderen wij deskundigheid en vakmanschap!

Shutter Prijs (m²)
Ecowood € 365,00
Primewood € 415,00
Kunststof € 25,00
Budgethout € 240,00
P-wood € 320,00
Lindenhout € 265,00

Direct contact

Neem voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte direct contact op met de medewerkers van Zonwering Nu. Wij horen graag van u!

Terugbelverzoek shutters

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.