zonwering
Zonwering offerte

Zonwering

Is het bij u zomers’ ook zo warm in huis? Of heeft u tijdens de zomermaanden last van de directe lichtinval op uw televisiescherm of computerbeeld? Wellicht is het dan tijd om de aanschaf van zonwering te overwegen. Met zonbescherming houdt u niet alleen uw woning lekker koel, maar beperkt u ook het directe zonlicht op uw beeldscherm. Dankzij een goede zon wering bent u verzekerd van een aangename zomer! Bij Zonwering Nu willen wij het vergelijken van de verschillende soorten en vormen zonnewering makkelijker maken. Daarom bieden wij u op onderstaande pagina een overzicht met de meest voorkomende merken zonbescherming en de prijzen die hieraan verbonden zijn. Heeft u daarna nog vragen? Wilt u meer informatie over de besproken merken? Wilt u weten waarop u het beste de merken kunt vergelijken? Of wilt u graat iets weten over een ander merk zonbescherming? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook voor het aanvragen van offertes kunt u op deze wijze bij ons terecht. Wij zullen u zo snel mogelijk enkele offertes toesturen, waarmee u zelf prijzen en kwaliteit met elkaar kunt vergelijken.

Verschillende merken zonwering

Er zijn heel veel verschillende merken zonwering, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben, en die qua prijzen ook sterk van elkaar kunnen verschillen. Om het vergelijken voor u makkelijker te maken, kunt u hier informatie vinden over de meest voorkomende merken zonbescherming in Nederland.

Cedeko

Toonaangevend op het gebied van raamdecoratie is Cedeko. Zij leveren zonwering in soorten en maten, allemaal geproduceerd van hoogwaardig materiaal, waardoor Cedeko een uitstekende kwaliteit garandeert. Bij Cedeko kunt u onder meer terecht voor rolgordijnen, jaloezieën en paneelgordijnen. Alle producten kunnen worden geleverd in een groot assortiment aan kleuren en designs. Zonbescherming van Cedeko kunt u bestellen via de meeste woningtextielzaken, zonweringspeciaalzaken en bedrijven voor woninginrichting.

Heroal

Heraol is één van de bekendste merken in zonwering en horren. Op het gebied van zonbescherming heeft Heroal zich vooral gespecialiseerd in rolluiken. Door de aluminium basis van hun producten, garanderen de experts van Heroal dat hun rolluiken geschikt zijn voor ramen tot 3.40 meter breed. Wanneer we dit vergelijken met de producten van andere merken, blijkt dat dit toch algauw een meter scheelt. Bij Heroal wordt bovendien de nadruk gelegd op lichtinval, geluidsisolatie en inbraakvertraging, waarbij de wens van de klant centraal staat. U kunt uw zonwering dan ook helemaal naar eigen inzicht laten produceren.

Luxaflex

Eén van de oudste merken op het gebied van zonwering is Luxaflex. Het bereik van dit merk is niet te vergelijken met dat van andere merken. Zij produceren al zonwering sinds 1951 en hebben een wereldwijd afzetgebied. Met zonbescherming van luxaflex bent u verzekerd van een eenvoudig ontwerp, dat zeer doeltreffend werkt. Bij Luxaflex richt men zich bovendien op de kindveiligheid van de producten. Hiermee bent u er van verzekerd dat de zonnewering geen risico vormt voor uw gezin. Daarnaast heeft men bij Luxaflex veel aandacht voor verantwoord ondernemen, en zijn zij betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten.

Somfy

Somfy is niet één van de Nederlandse zonwering merken, maar is hier wel nauw mee verbonden. Bij Somfy werkt men aan de vernieuwing en productie van elektrische besturingssystemen voor actieve zonwering, verlichting en garagedeuren. Zo kunt u bij Somfy terecht voor een eenvoudig besturingssysteem, maar kunt u er ook voor kiezen om al uw zonbescherming vanaf één centraal punt te besturen. Nieuwe innovaties hebben er toe geleid dat dit nu zelfs op zonne-energie mogelijk is. Bij Somfy krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit aan besturing, tegen de laagste prijs.

Unilux

Bij Unilux is men gericht op het continu ontwikkelen van nieuwe initiatieven op zonwering gebied. Zij vergelijken materialen, technieken en kwaliteit met elkaar en hopen zo tot nieuwe combinaties en top kwaliteit producten te komen. Hoewel Unilux verschillende merken zonwering ter beschikking heeft, is hun topmerk Topspin: een innovatieve oplossing voor zonwering. Door de unieke techniek is deze zonwering ideaal voor bijzondere bouwconstructies, zoals koepel, serre of lichtstraat. Met Topspin van Unilux bent u bovendien verzekerd van een duurzame vorm van warmte regulering.

Verosol

Nog één van de bekende merken op het gebied van zonbescherming, is Verosol. Verosol zonwering is ontwikkeld in 1963, als methode om in wolkenkrabbers de warmte buiten te houden. Dit wordt bereikt door een speciale binnen zonwering, waarbij een metaallaagje op het doek wordt geplaatst. Het grote voordeel met zonwering van Verosol is, dat u nog steeds uitzicht naar buiten heeft. Daarnaast wordt door de speciale metaallaag het directe zonlicht gefilterd, waardoor u geen last heeft van hinderlijke schittering of verblinding door uw beeldscherm. Met Verosol zonnewering kunt u de hele dag ongestoord werken.

Weinor

Eén van de wellicht onder u minder bekende merken op het gebied van zonbescherming is Weinor. Echter de producten van Weinor zijn met geen ander te vergelijken. Zij leveren hoogwaardige terrassystemen, waarbij ze gefocust zijn op het steeds innoveren van de besturingstechnieken en het bereiken van een hoge kwaliteit. De drie speerpunten van Weinor zijn: 1. De producten moeten er goed uitzien en uitstekend functioneren; 2. De producten moeten betekenisvol zijn en energiezuinig. 3. De producten moeten eeuwig goed blijven en duurzaam zijn.

Prijzen vergelijken

De prijzen voor de verschillende vormen van zonwering verschillen per leverancier, en zijn tevens afhankelijk van uw specifieke wens. Zo is het bij veel van de merken mogelijk om een extra brandwerende laag, of speciaal design toe te voegen op het doek. Dit doet de prijzen echter wel stijgen en maakt het lastig ze te vergelijken. Wanneer u de prijzen van verschillende merken zonwering toch met elkaar wilt vergelijken, vraag dan een offerte aan via ons offerte formulier. Vertel ons uw wensen, en wij sturen u zo snel mogelijke enkele offertes toe van leveranciers uit uw regio. Met deze offertes kunt u zelf de prijzen en mogelijkheden vergelijken, waardoor u verzekerd bent van de juiste keuze. Hoe u uw woning of bedrijf ook wilt beschermen tegen de zon, bij Zonwering Nu bieden wij de oplossing. Houd uw huis en hoofd koel met zonwering van Zonwering Nu!

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek Rolluiken

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.