Jaloezieën
Zonwering offerte

Jaloezieën

Met de juiste vorm van zonwering kunt u veel gebruiksgemak in huis halen. Hoewel er veel soorten zonwering bestaan, zijn jaloezieën sinds oudsher één van de meest gebruikte vormen van zonwering, die tevens tegen zeer aantrekkelijke prijzen geleverd kunnen worden. Jaloezieën zijn echter niet alleen geschikt voor zonwering, ze houden ook de warmte binnen tijdens de winter, en zijn geschikt als geluidsisolatie. Afhankelijk van het gekozen materiaal en de gewenste toepassing zijn bij de meeste zonwering leveranciers, jaloezieën direct leverbaar en tegen scherpe prijzen te koop. Wanneer u de prijzen van de verschillende soorten zonbescherming en bij verscheidene leveranciers wilt vergelijken, vul dan het offerteformulier in. Hoe preciezer u uw wensen invult, hoe beter de medewerkers van Zonwering Nu de offertes kunnen aanpassen op de beschikbare mogelijkheden. Op zoek naar de perfecte zonbescherming? Bij Zonwering Nu bent u aan het juiste adres!

Voordelen

Zonwering door middel van jaloezieën heeft, naast de scherpe prijzen, verschillende voordelen ten opzicht van andere vormen van zonwering. Het grootste voordeel van jaloezieën is dat de lichtinval precies bestuurd kan worden. De lamellen kunnen zo ingesteld worden dat het zonlicht via de jaloezie en het plafond tot achterin de kamer wordt weerkaatst. Hierdoor heeft u met deze zonwering minder kunstlicht nodig. In de ARBO wetgeving wordt dan ook geadviseerd om jaloezieën aan te schaffen voor op kantoor. Bovendien krijgt u met de houten variant een mooi warm gefiltreerd licht binnen, wat de sfeer in huis bevordert. Een tweede voordeel van jaloezieën als zonwering, is de bijkomende warmtewering. Met name de horizontale aluminium versie zorgt voor een sterke warmtewering, waardoor tijdens de zomer niet alleen de zon geweerd wordt, maar ook de lage temperatuur in huis bewaard blijft. Tot slot heeft u met deze vorm van zonwering weinig tijd nodig voor het onderhoud.

Verschillende materialen

Jaloezieën kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Dit is afhankelijk van de gewenste toepassing en de eisen die u aan uw zonwering stelt. Zo kunt u kiezen voor verticale jaloezieën uit stof. Deze hebben een hoge decoratieve en zonwerende functie, echter de warmte wering van deze variant is erg laag. Ten tweede kan uw oog vallen op horizontale houten jaloezieën. Deze hebben als groot voordeel dat de lichtinval mooi gefilterd wordt, en zijn makkelijk schoon te houden. Houten zonbescherming kan echter maar in beperkte stijlvariaties geproduceerd worden. Een derde materiaalsoort is aluminium. Aluminium variaties op zonbescherming zijn met name voordelig vanwege hun warmte werende functie en lage prijzen. Qua decoratieve functie doen ze echter onder voor de stoffen en houten variant. Tot slot is jaloezieën zonwering beschikbaar in kunststof. Ook de kunststof versie kent erg lage prijzen. Bovendien is de decoratieve waarde van kunststof jaloezieën redelijk hoog. Het is dan ook aan u te kiezen voor de vorm die het best bij uw wensen aansluit.

Decoratieve functie

Hoewel u hier in eerste instantie wellicht niet aan denkt, is zonbescherming ideaal voor het decoreren van uw woning. Door te kiezen voor de juiste vorm en het geschikte materiaal, kunt u binnenshuis een zekere sfeer creëren met uw zonwering. Jaloezieën, zeker in stoffen versie, komen in veel verschillende kleuren en designs. Door deze aan te passen aan uw interieur, of juist te contrasteren met uw interieur kunt u variëren in de uitstraling van uw woning. Bovendien haalt u met houten zonbescherming een rustieke sfeer in huis, die door veel Nederlanders gewaardeerd wordt.

Prijzen en merken

De prijzen voor jaloezieën kunnen behoorlijk uiteen lopen. Dit is onder andere afhankelijk van het materiaal, hout of aluminium, maar natuurlijk ook de afmeting en de kleur. Het is op voorhand lastig te zeggen welke prijzen er aan uw wensen verbonden zijn. Toch vind u hieronder een overzicht met enkele prijzen voor de verschillende materialen. Deze prijzen kunt u als richtlijn gebruiken wanneer u de aanschaf van jaloezieën als zonbescherming overweegt. Verder is het bij de keuze voor de juiste zonnewering van belang dat u goed kijkt naar het merk waar u voor kiest. Er zijn verschillende erkende merken voor jaloezieën: Bece, Luxaflex, Decorette, Sunway en Verosol. Voor welk merk u kiest is afhankelijk van uw wensen omtrent kwaliteit, prijzen en bijkomende diensten zoals montage. Houdt u bij houten jaloezieën rekening met de verschillende houtkeurmerken zoals FSC en PEFC.
Het overzicht van de prijzen:

Materiaal Prijs (raam 150cm x 200cm)
Kunststof € 170,00
Hout € 250,00
Stof € 220,00
Aluminium € 130,00

Professioneel advies

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van zonwering, en zijn jaloezieën iets voor u? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Wilt u graag advies van een professional? Neem dan contact op met Zonwering Nu via het contactformulier. Wij sturen u op korte termijn diverse prijsopgaven. Het is aan u om deze geheel kosteloos op prijzen en kwaliteit te vergelijken. Hiermee kunt u tot wel 37% op uw kosten besparen! Bovendien komen de medewerkers van Zonwering Nu graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Tot snel!

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

 Jaloezieën terugbelverzoek

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.