luxaflex
Zonwering offerte

Luxaflex

In 1951 werd in Europa de horizontale aluminium jaloezie ‘Luxaflex’ geïntroduceerd. Het product kwam voort uit een samenwerking tussen Joe Hunter en Henry Sonnenberg, gericht op het ontwikkelen van een nieuw verwerkingsproces voor lichtgewicht aluminum. De Luxaflex vormde het eerste Europese alternatief voor gordijnen en kende daarom al snel een grote afzetmarkt. Sindsdien is Luxaflex in Europa vooraanstaand gebleven op het gebied van ontwikkeling en innovatie van zonwering, raambekleding en horren. Hieraan worden verschillende innovatieve en praktische besturingssystemen toegevoegd, waardoor de zonwering makkelijk en veilig bediend kan worden. Luxaflex richt zich tevens op duurzaamheid door producten te ontwikkelen die zorgen voor energie-efficiënt in huis en op het werk. Het project Keen on Green staat daarnaast voor het produceren van de zonwering en raambekleding op een milieuvriendelijke wijze. Dankzij de productie van Luxaflex zonwering door geheel Europa en de 20.000 bedrijfsgetrainde dealers, bieden wij u een snelle levering van producten, die speciaal voor u op maat zijn gemaakt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sinds 2010 staat het bijdragen aan de samenleving bij Luxaflex hoog in het vaandel. Wij hebben ons als doel gesteld de wereld om ons heen een klein beetje beter te maken. Luxaflex heeft sindsdien dan ook bijgedragen aan verschillende projecten. Zo hebben we in 2011 in vakantiepark Pardoes de raambekleding voor verschillende huisjes gratis verzorgd, en door een verkoopactie van horren bijgedragen aan het plaatsen van meer dan 5000 muskietennetten in Congo. In de afgelopen jaren heeft Luxaflex tevens de raambekleding in de gastenverblijven van het VU medisch Centrum kosteloos verzorgd, bijgedragen aan het Prinses Maxima Centrum, en waren we betrokken in de actie tegen moedersterfte. Ons huidige project speelt in Malawi, en is gericht op het verminderen van de kans op malaria. Ook in de toekomst proberen wij door het kosteloos leveren van zonwering en horren bij te dragen aan een betere wereld.

Kindveiligheid

Bij Luxaflex besteden we extra aandacht aan het kindveilig maken van onze zonwering en haar toepassingen. Luxaflex producten voldoen daarom ook altijd aan de minimale eisen die in de Europese norm gesteld worden, en ook binnen geplaatste zonwering is voldoende veilig. Verder ontwerpen en produceren wij regelmatig nieuwe zonwering die het risico op ongelukken en problemen moet verkleinen. Zo worden onze jaloezieën en rolluiken niet meer met een koord of ketting bediend, maar met een hendel, afstandsbediening of stang. Dit verlaagt de kans op ongelukken of letsel bij kleine kinderen. Over het algemeen adviseren de onderzoekers bij Luxaflex om in de gaten te houden dat jonge kinderen verstrikt kunnen raken in koorden en kettingen van zonwering en raamdecoratie. Daarom dient u deze uit het bereik van kinderen te houden, en kinderbedden of –stoelen op een veilige afstand te plaatsen. Daarnaast bieden wij verschillende alternatieven en kindvriendelijke aanpassingen, zoals een koordspanner, koordkikker en koordverbinder. Op deze manier houdt u uw huis veilig voor het hele gezin.

Maatwerk

Wanneer u op zoek bent naar een Luxaflex product, kunnen onze dealers al uw vragen beantwoorden en op deze manier de keuze van zonwering optimaliseren voor uw specifieke situatie. Hij kan u de weg wijzen in de verschillende vormen, maten, doekfunctie en design. Ons assortiment wordt continu bijgewerkt aan de hand van de nieuwste interieurtrends. Daarnaast worden regelmatig nieuwe materialen ontwikkeld die nog langer meegaan. Bij Luxaflex is het standaard dat de dealer bij u thuis komt om maten op te nemen, en uw wensen te verwerken in zijn vakkundig advies. Hierdoor krijgt u altijd het product dat het beste bij u en uw huis past. Vervolgens zal uw zonwering in de Luxaflex fabriek op maat worden gemaakt en door een installateur gemonteerd. Zo zult u snel zorgeloos in de schaduw van uw zonwering genieten.

Binnenzonwering

Eén van de speerpunten bij Luxaflex is zonwering voor binnen. Wij proberen vooruitstrevend te zijn in het gebruik van materialen, stijl en energie-efficiëntie. Door ons uitgebreide assortiment is er voor elke klant een vorm van binnenzonwering die bij hem past, variërend in kleur en design. Alle Luxaflex zonwering voor binnen kan elektronisch en handbediend worden, zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. De volgende producten kunt u onder meer bij Luxaflex aanschaffen:

  • Silhouette Shades: dit zijn langzaam draaiende lamellen, tussen twee lagen transparante stof hangen. Dit creëert een uniek gevoel van luchtigheid binnenshuis, waarbij u bepaalt hoeveel zon de lamellen doorlaten.
  • Duette Shades: speciaal duurzaam ontwikkelde zonwering. Door de honingraatstructuur werkt dit product energiesparend en houdt u de temperatuur binnenshuis gelijkmatig.
  • Plissé Shades: met deze stoffen jaloezieën, kunt u binnenshuis makkelijk variëren in stijl en design. Warmtereflecterend, zonwerend, en geschikt voor ramen met een alternatieve vorm.
  • Houten jaloezieën: deze zonwering draagt bij aan een beter milieu doordat het hout van Luxaflex het Forest Stewardship Council keurmerk draagt. Bij Luxaflex kunt u tevens zonwering van bamboe bestellen; wereldwijd het best ecologisch verantwoorde hout.
  • Verticale jaloezieën: door de verticale banen kunt u met gemak de lichtinval en privacy binnenshuis regelen. Verticale zonwering kan geleverd worden in stof, kunststof en aluminium.

Buitenzonwering

Naast zonwering voor binnenshuis, produceert en verkoopt Luxaflex ook zonwering voor binnenshuis. Hoewel dit van oudsher niet het product is waar door Luxaflex de focus op heeft gelegd, zijn wij ondertussen een grootleverancier in verschillende standaardmodellen voor uw zonwering van terras of ramen. Wij bieden onder andere de volgende vormen van zonwering aan:

  • Markiezen: onze markiezen handgemaakt en geven een klassieke uitstraling. Ze hebben echter een hedendaags gebruiksgemak en zijn geproduceerd met de nieuwste materialen (hout of aluminium). De markiezen beschermen u tegen de warmte en UV-straling.
  • Terrasoverkappingen: voor extra zonwering of langer genieten van uw tuin of terras, kunt u kiezen voor een Luxaflex terrasoverkapping. Door het stijlvolle aluminium en glazen design, krijgt u tuin of terras een hernieuwde luxueuze uitstraling.
  • Rolluiken: onze rolluiken bieden niet alleen een goede zonwering, maar verkleinen ook nog eens de kans op inbraak en zorgen voor een betere privacy, geluidsisolering en warmtewering. De rolluiken kunnen automatisch worden bediend met een afstandsbediening of warmte- en windsensoren.
  • Screens: de screens van Luxaflex zijn duurzaam en kunnen op vele soorten maten en vormen van ramen toegepast worden. Door de screens wordt de directe lichtinval onderbroken, maar blijft u wel uitzicht houden. Met de complete cassette en geleiders vormen de screens geen nadeel voor de esthetiek van uw huis.

Prijzen

De prijzen van Luxaflex zonwering variëren naar aanleiding van materiaal, design, grootte en product. Zo heeft u al verticale jaloezieën voor binnenshuis voor maar 12 euro per vierkante meter. Op maat gemaakte shilouette shades hebben echter een beginprijs van 169 euro. Wanneer u interesse heeft in één van onze producten, kom dan gerust langs bij één van onze showrooms en vraag de dealer om advies. Deze zal graag met u in gesprek gaan over de mogelijkheden en zal vrijblijvend voor u een offerte opstellen. We helpen u graag uw huis van een goede zonwering te voorzien.

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek markiezen leverancier

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.