Over Ons

Zonwering Nu richt op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar echte professionals. Wij zijn klein begonnen en in de loop van de jaren uitgegroeid naar een speler van formaat. Wij zijn de schakel tussen consument en leverancier. Op onze website is het mogelijk om eenvoudig offertes aan te vragen en deze te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij brengen vraag en aanbod in uw buurt bij elkaar!

Landelijk kluskeurmerk

Zonwering Nu werkt samen met kluswebsite.nl zodat wij in staat zijn om een landelijke dekking te garanderen. Er is dus altijd een specialist bij u in de buurt die u verder kan helpen en meer informatie kan geven. Alle aangesloten bedrijven zijn voorzien van het kluskeurmerk. Op die manier kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Het kluskeurmerk houdt in dat:

  • Controle op kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden
  • Aangesloten bedrijven worden gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Indien het geleverde werk niet naar wens is, kunt u een onafhankelijke geschillencommissie inschakelen.

Gerenommeerde bedrijven

U kunt er zeker van zijn dat er altijd een vakman bij u langskomt. Indien een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het kluskeurmerk ontnomen. Wij werken dus alleen samen met professionele bedrijven die kwaliteit leveren voor een scherpe prijs.

De werkwijze van Zonwering Nu

Een offerte aanvragen is erg eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt dan ontvangt u bevestiging van uw aanvraag per e-mail. U wordt aangemaakt in het systeem zodat alle specialisten uw offerte aanvraag ontvangen. Zo kan iedere specialist voor u een offerte op maat maken. Wanneer u de offertes heeft ontvangen kunt u het aanbod gaan vergelijken en kunt u een professional inschakelen.

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek

Offerteformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.