Zonwering Oirschot

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om zonwering. Iedere situatie vraagt een andere aanpak. Daarom is het goed u te laten informeren door een vakman van Zonwering Nu uit Oirschot. Kiest u voor zonneschermen, jaloezieën, rolluiken, markiezen, horren, luxaflex, screens of toch voor een terrasoverkapping? Wat zijn de voor- en nadelen, welke vorm is de beste keuze voor uw situatie en wat zijn de prijzen? Onze specialisten uit Oirschot geven graag advies of stellen een offerte voor u op. Neem eens contact op met één van onze specialisten. Wij staan voor u klaar!

Zonwering Oirschot

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Zonwering Nu werkt door het hele land samen met verschillende partijen op het gebied van zonnewering. Ook in Oirschot beschikken we over meerdere leveranciers van zonwering in alle soorten en maten. Doordat deze leveranciers weten dat ze met elkaar moeten concurreren, leveren ze alleen zonwering van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Dat klinkt als muziek in de oren. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u over de mogelijkheden.

Diverse soorten zonwering

Uit zoveel varianten kiezen is bijna onmogelijk. U ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Daarom is het handig dat u wordt geadviseerd over het beste zonnescherm voor uw situatie. Met een paar gerichte vragen komt de specialist er al gauw achter welke keuze voor u het meest geschikt is. Zonwering Nu Oirschot levert en installeert de volgende varianten:

  • Zonneschermen
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Luxaflex
  • Terrasoverkappingen
  • Horren

Zekerheid door Kluskeur

Een tevreden klant is een blijvende klant. Vandaar dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Om deze kwaliteit te garanderen zijn wij een samenwerking aangegaan met Kluskeur. Alle aangesloten zonweringleveranciers uit Oirschot beschikken over het Kluskeurmerk. Dat wil zeggen dat ze voordurend gecontroleerd worden op kwaliteit en bedrijfsvoering. Ontstaat er toch een geschil? Dan staat een onafhankelijke geschillencommissie u bij. Handig toch?

Offerte aanvragen

U bent nu geïnformeerd over de verschillende opties qua zonwering. Maar wat kost dit eigenlijk? Deze vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden. Het is afhankelijk van welk type zonwering u kiest, hoe groot uw gevel is en hoeveel stuks er geplaatst moeten worden. Om een goed onderbouwde offerte te leveren, vragen wij u het contactformulier in te vullen. Geef zo specifiek mogelijk aan wat uw wensen zijn. U ontvangt dan offertes van maximaal vijf leveranciers uit de omgeving van Oirschot. Op uw gemakt kunt u deze dan vergelijken en de beste keuze maken voor uw situatie. Een offerteaanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Het kost u niets en u zit nergens aan vast. Wat wilt u nog meer?

Rolluiken Oirschot

Rolluiken

Er zijn meerdere typen rolluiken op de markt. Het vaakst wordt er gekozen voor een voorzetrolluik. Deze variant wordt, de naam zegt het al, voor het raam geplaatst waardoor de gevel niet hoeft worden aangepast. Een inbouwrolluik ziet er mooier uit. Er is aan de buitenkant geen bak te zien waar de rolluiken in verdwijnen als deze worden opgetrokken.

Markiezen Oirschot

Markiezen

Markiezen zijn er in allerlei soorten en maten. In eerste instantie kiest u uit enkele modellen, zoals standaardmodel, klapmodel of petmodel markiezen. Keuze gemaakt? Dan bepaalt u of de bediening elektrisch gaat of dat u een markies met koordbediening wenst. Deze soorten verklaren de verschillen in prijs. Keuze genoeg dus.

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Waarom kiezen voor knikarmschermen? Knikarmschermen hebben grote voordelen ten opzichte van andere zonwering. Deze zorgt er voor dat er voldoende schaduw is, zonder dat dit ten koste gaat van de doorloop in de tuin. Ideaal voor kleine tuinen en balkons. Er zijn twee typen knikarmschermen op de markt. Met een zijsteun of een draagbuis. Vraag naar de verschillen.

Zonwering en rolluiken merken

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben met onze winkel onlangs een ramkraak gehad. Dankzij de inbraakwerende rolluiken zijn ze gelukkig niet binnengekomen. Ondanks de ellende is dus erger voorkomen. Bedankt!
P. Klaters, Oirschot
Zonwering Nu heeft vorige maand een tweetal knikarmschermen bij ons geplaatst. De monteurs gingen netjes te werk en waren al snel klaar. Goede service en prijs.
Jan van Rijn, Heerenveen
Toen wij in contact kwamen met Zonwering Nu wisten wij nog niet goed welke soort zonwering voor onze situatie het beste was. Dankzij vakkundig advies hebben we gekozen voor jaloezieën en dit bevalt prima. Een aanrader.
S. Evers, Oirschot
Achter in de tuin hebben we een terrasoverkapping laten plaatsen. Een behoorlijke investering, maar dankzij het vergelijken van offertes via Zonwering Nu hebben we een scherpe prijs betaald. Toch veel verschil tussen diverse aanbieders. Vergelijken kan dus echt geen kwaad.
Hinke Waaijer, Amsterdam
De woonkamer in ons nieuwe huis staat op het zuiden. Erg leuk die zon naar binnen, maar soms toch best irritant. Dankzij goed advies van Zonwering Nu hebben we screens laten plaatsen. Zo bepalen we zelf wanneer de zon gewenst is.
Arjen Wolters, Oirschot
Wij wonen vlakbij de weerribben. Mooi al dat water, maar veel last van muggen en vliegen in huis. Doordat we horren geplaatst hebben, blijven deze ongewenste gasten mooi buiten. Een goede prijs gekregen via Zonwering Nu.
Fam. Van Balen, Blokzijl

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie